0548 - 540 505

Over ons

Onze Service

Een kunstgebit verdient de zorg van een tandprotheticus!

Wij zijn reeds geruime tijd gespecialiseerd in het aanmeten van kunstgebitten. Wij maken protheses volledig in eigen beheer op onze locaties in Rijssen, Deventer, Borne en Nijverdal. Alles onder één dak en één aanspreekpunt. Wel zo prettig voor u!

De laatste jaren wordt er alles aan gedaan om het gebit een natuurlijke en frisse uitstraling te geven. Wij adviseren u dan ook welk gebit het beste bij u past. Een kunstgebit is tenslotte altijd maatwerk met de individuele wensen van de klant voorop gesteld. Juist die afstemming is uiterst belangrijk.

Wij hebben een jarenlange en uiterst goede relatie opgebouwd met diverse implantalogen, kaakchirurgen en tandartsen. Dat zijn collega’s die tijdens het traject van eigen tanden naar een prothese nodig kunnen zijn. We zijn trots om u te melden dat we met de besten in onze regio samenwerken. Daarom kunnen wij u volledig van dienst zijn, ongeacht de behandeling. Daarom; stap eens vrijblijvend binnen, bel ons of gebruik ons e-mailformulier om contact op te nemen..

Ziektekostenverzekeraars hebben de kosten van een tandprotheticus in hun pakket opgenomen. Wij kunnen u er alles over vertellen en u gratis adviseren.

Tandprothetische praktijk Webbink is lid van de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT).

Als u algemene informatie wenst dan is de site van onze nederlandse overkoepelende organisatie, de ONT, de aangewezen plek. Via onderstaande link wordt deze site in een nieuw venster geopend waardoor u makkelijk kunt terugkeren naar onze site.

Organisatie van Nederlandse Tandprothetici

Tandartspraktijk Dental Oud Borne

Grotestraat 83
7622 GC Borne
Telefoon: 074 – 7370055


Nijverdal

Nijkerkendijk 38 – 17
7442 LS Nijverdal
Telefoon: 0548 – 622 710


Rijssen

Boomkamp 2
7461 AX Rijssen
Telefoon: 0548 – 540 505